Library FF Chaptered

FF Chaptered Only ^_^
Semua FF di sini adalah karya Author Dha Khanzaki..b^^d

 

STORY BEHIND MY FANFICTION
Jilid 1 | Jilid 2 | Jilid 3

School In Love by Dha Khanzaki1

School in Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 | Part 23 | Part 24 | Part 25 | Part 26 | …

My Girl Is Flower Boy By Dha Khanzaki

My Girl Is Flower Boy Part 1 | Part 2 | ….

Guardian Angel By Dha Khanzaki

Guardian Angel Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Would You Marry Me by Dha Khanzaki

Would You Marry Me? Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Cherry blossom by Dha Khanzaki

Cherry Blossom Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 END | Epilog Story

Shady Girl By Dha Khanzaki4

Shady Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 END

Hello My Glassess Namja by Dha Khanzaki

Hello My Glassess Namja Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Promise (Honey Moon) by Dha Khanzaki3

Promise [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Kanpeki Na bad girl by Dha Khanzaki1

Kanpeki Na Bad Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B End

No Other by DhaKhanzaki

No Other Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 END

After Wedding Story Honey Moon by DhaKhanzaki1

After Wedding Story [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Sungmin's Story by Dha Khanzaki5

Shady Girl Sungmin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Kibum's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Kibum’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 3 B | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

After Wedding Story - The Trouble Begin By DhaKhanzaki

After Wedding Story [The Trouble Begin..!!] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

Hello My Charming Yeoja by dhaKhanzaki

Hello My Charming Yeoja Part 1 | Part 2 A | Part 2 B | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

All My Heart By DhaKhanzaki

All My Heart Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Shady Girl Kyuhyun's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Kyuhyun’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B END

Show Me Your Love by Dha Khanzaki

Show Me Your Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

cats7

My Girl Is Flower Boy [Twoshoot ver] Part 1 | Part 2 End

I Hate You But By Dha Khanzaki

I Hate You But Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10-A | Part 10-B | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14-END | Epilog

Because WGM You'll Be Mine !! By Dha Khanzaki

Because WGM, You’ll Be Mine !! Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12-END  | Epilog

Shady Girl Eunhyuk's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Eunhyuk’s Story Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 END | Epilog

Shady Girl Siwon's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Siwon’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

Shady Girl Taemin's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Taemin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Miracle Love Story by Dha Khanzaki

Miracle Love Story Part 1 | Part 2 | …

Shady Girl Ryeowook's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Ryeowook’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

I Married The Bad Boy by DhaKhanzaki1

I Married The Bad Boy Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 | part 23 | Part 24 | Part 25 END | Epilog

Shady Girl Heechul by Dha Khanzaki

Shady Girl Heechul’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Epilog

Unforgottable Love by Dha Khanzaki

Unforgottable Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6-END

Promise (Take Care, Cho Kyuhyun) by Dha Khanzaki

Promise [Take Care, Cho Kyuhyun] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 – END

Dangerous Boy by Dha Khanzaki23

Dangerous Boy Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | …

When I lost in Your Memory 1 by Dha Khanzaki

When I Lost in Your Memory Prolog | Part 1 | part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | …

Hello my Charming Wife by Dha Khanzaki

Hello My Charming Wife : Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

 

Promise [faithful love] by Dha Khanzaki  1

Promise [Faithful Love] Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 – END

Crazy because of You by Dha Khanzaki1

Crazy Because of You Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | …

Shady Girl Yesung's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Yesung’s Story Part 1 | …

Our Love is Started with Friendship by Dha Khanzaki

Our Love is Started with Friendship Part 1 | …

1.698 Komentar

1.698 thoughts on “Library FF Chaptered

  1. oenn kapan nih nulis ff lagi??
    aku setiap hari selalu mampir ke blog ini buat liat ada ff yang udah publis..
    trus kapan nih ff miracle love story di lanjutin oenn padahal kan ff itu keren banget..semangat ya oenn biar bisa buat ff lagi..

  2. mau kasih tau aja kalau aku udah ganti nama twitter dari Gabriella Syalom menjadi Gabriella Sahari (sekedar informasi Sahari itu nama marga aku. hehehe..) tolong follow back twitter aku dong ka :) kalau gak sempat liat aja profil nya sebentar *salam damai* btw.. aku paling gak sabar nunggu kelanjutan ff Crazy Because of You entah kenapa ini menjadi yang nomor dua dalam ff fav aku setelah yang pertama di pegang oleh Shady Girl Eunhyuk’s Story *tepuk tangan yang meriah* o..iya kapan ya Miracle Love Story di lanjutkan? (nanti kalau ide-ide nya terkumpul lagi, lanjutin ya kalau bisa cepetan updatenya *salam damai lagi*..

  3. eonni, aku kan pembaca baru, aku baru aja mau mulai baca ff i married the bad boy tapi ko pake sandi ya? boleh ga aku minta password nya?

  4. eonni salam kenal aq sebenernya reader dari bln agustus 2014 dan aq suka semua ffnya eonni
    aq jg hampir semuanya aq baca tp blm sempet comment dan aq bersyukur aq bisa baca ff i married that bad boy sblm eonni protect semua partnya hehehe
    eonni lanjutin shaddy girl yg yesung story, dangerous boy, crazy because of you, miracle love story dong
    Eonni daebak
    Gamshamnida eon

  5. Anyeonghaseo eonnie,,,!
    Mw tanya,kabar karya eonnie yg Dangerous Boy ma Crazy because of you,kayak mana?
    Gomawo eonnie!

  6. Eonni minta pw nya I married the bad boy dong… Kasih clue nya aja deh eon… :( penasaran banget ceritanyaaa .. Please… :)

  7. Eonni minta pw nya I married the bad boy dong… Kasih clue nya aja deh eon…  penasaran banget ceritanyaaa .. Please…
    (Moga-moga di balesss)

  8. hai author yg baik…
    mau tanya soal our love start w/ friendship sama shady girl yesung story
    kok g ada updatenya?
    oia aku juga mau bilang ak pembaca setia lho mungkin udh ad 2 TAHUN update terus cerita d sini
    meski kadang aku jadi silent reader sih
    hahahahahaha……
    so, please banget update 2 cerita itu
    soalnya kepo banget
    oia bakal ad yg shady girl leetuk sama kangin ga?
    sama bakal bikin henry sama zhoumi g? ato hankyung? shindong?
    ak pengen banget kalo emang mau d buat
    ak suka banget sama cerita karanganmu
    tolong banget d update y

  9. Mendadak pengen baca lagi dan lagi IMTBB , tapi sayang udah di protect.. Udah baca beberapa kali tapi gak pernah bosen…

  10. eonnn… aku udah beli novel i married with the bad boys… truss kapan niii ff dangerous boys nya di lanjutin…??? semoga ajja jadi novel juga yaa sperti ff i married with the bad boys…. fighting…..

  11. Hai oenniii.
    Aq reader baru…tpi aq dah koment dibbrp ff Kok n slah 1 ff favrt q adlh imbb.

    aq dah bca bbrp x n serasa ketagihan trus bca tu ff tpi syang…skrng ff itu di protek jd aq g bsa bca lgi.
    Lo oenni berkenan…aq blh mnt pw nya g?
    Pleeeeeease……..

  12. thor..IMBB dprotect lg ea..bagi PW ny donk..aq reader lama nih.. yg plagiat doain aja biar sadar n pst tulisanny jd ga berkualitas pstiny coz niru author Dha..tng aja thor orisinalitas ga akan terkalhkan

  13. waaah banyak. bgt yg penasaran sma I married with Bad Boy^^
    ni jg slah satu ff yg plg q suka^^
    mka.a q rekomendasiin ini judul bwt dbkin novel :-D

    jd tmen2 readers I Married With a Bad Boy itu udah dibwt novel mgkn ini alasan diprotek :-D jd klo mau bca bsa bca novel.a hihi

  14. Hallo eon, maaf aku baru bisa komen karna setiap aku mau komen aku slalu bingung apa yg harus aku komen dari ff eonni. Karna semua udah daebak! . kenapa i married the bad boynya di kunci semua eon?:'( minta passwordnya dong eonn jebal :'(

Your comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s