Library FF Chaptered

FF Chaptered Only ^_^
Semua FF di sini adalah karya Author Dha Khanzaki..b^^d

Catatan : Untuk FF dengan label LOCKED, berarti sudah tidak bisa dibaca lagi, jadi mohon maaf yang sebesar-besarnya, untuk yang mencoba meminta password, tidak bisa diberi ^^ FF yang gak dilocked masih bisa dibaca bebas kok selama gak ada oknum yang plagiat FF-nya ^_^

 

STORY BEHIND MY FANFICTION
Jilid 1 | Jilid 2 | Jilid 3

School In Love by Dha Khanzaki1

School in Love 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Epilog

My Girl Is Flower Boy By Dha Khanzaki

My Girl Is Flower Boy Part 1 | Part 2 | ….

Guardian Angel By Dha Khanzaki

Guardian Angel Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Would You Marry Me by Dha Khanzaki

Would You Marry Me? Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Cherry blossom by Dha Khanzaki

Cherry Blossom Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 END | Epilog Story

Shady Girl By Dha Khanzaki4

Shady Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 END

Hello My Glassess Namja by Dha Khanzaki

Hello My Glassess Namja Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Promise (Honey Moon) by Dha Khanzaki3

Promise [Honey Moon] [LOCKED] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Kanpeki Na bad girl by Dha Khanzaki1

Kanpeki Na Bad Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B End

No Other by DhaKhanzaki

No Other Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 END

After Wedding Story Honey Moon by DhaKhanzaki1

After Wedding Story [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Sungmin's Story by Dha Khanzaki5

Shady Girl Sungmin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Kibum's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Kibum’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 3 B | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

After Wedding Story - The Trouble Begin By DhaKhanzaki

After Wedding Story [The Trouble Begin..!!] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

Hello My Charming Yeoja by dhaKhanzaki

Hello My Charming Yeoja Part 1 | Part 2 A | Part 2 B | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

All My Heart By DhaKhanzaki

All My Heart Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Shady Girl Kyuhyun's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Kyuhyun’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B END

Show Me Your Love by Dha Khanzaki

Show Me Your Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

cats7

My Girl Is Flower Boy [Twoshoot ver] Part 1 | Part 2 End

I Hate You But By Dha Khanzaki

I Hate You But Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10-A | Part 10-B | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14-END | Epilog

Because WGM You'll Be Mine !! By Dha Khanzaki

Because WGM, You’ll Be Mine !! Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12-ENDΒ  | Epilog

Shady Girl Eunhyuk's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Eunhyuk’s Story Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 END | Epilog

Shady Girl Siwon's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Siwon’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

Shady Girl Taemin's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Taemin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Miracle Love Story by Dha Khanzaki

Miracle Love Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

Shady Girl Ryeowook's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Ryeowook’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

I Married The Bad Boy by DhaKhanzaki1

I Married The Bad Boy [LOCKED] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 | part 23 | Part 24 | Part 25 END | Epilog

Shady Girl Heechul by Dha Khanzaki

Shady Girl Heechul’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Epilog

Unforgottable Love by Dha Khanzaki

Unforgottable Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6-END

Promise (Take Care, Cho Kyuhyun) by Dha Khanzaki

Promise [Take Care, Cho Kyuhyun] [LOCKED] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 – END

Dangerous Boy by Dha Khanzaki23

Dangerous Boy [LOCKED] Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | …

When I lost in Your Memory 1 by Dha Khanzaki

When I Lost in Your Memory [LOCKED] Prolog | Part 1 | part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | …

Hello my Charming Wife by Dha Khanzaki

Hello My Charming Wife : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

 

Promise [faithful love] by Dha Khanzaki 1

Promise [Faithful Love] [LOCKED] Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 – END

Crazy because of You by Dha Khanzaki1

Crazy Because of You Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 – END

Shady Girl Yesung's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Yesung’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 – END | …

Our Love is Started with Friendship by Dha Khanzaki

Our Love is Started with Friendship Part 1 | …

Trouble Namja by Dha Khanzaki 4

Trouble Namja Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

2.357 Komentar

2.357 thoughts on “Library FF Chaptered

  1. Ya ampunn setelah sekian lama baru buka lagi blog ini.. Kangen ngeuudd eonn πŸ˜†πŸ˜†
    Jadi pengen baca lagi ff2 disini hihi..

  2. Aku rajin bgt dteng kesini dulu pas jaman2 masih SMP kelas 3 smpe kelas 1 SMA. dan sumpah kangen sama Blog ini!!β™₯ Izin baca ff nya lagi ya, mau bernostalgia^^

  3. Hey.aku readers baru nih.Kata orang2 ff disini bagus2.ijin baca ya?oh iya,sekalian boleh minta Pw danger boys tidak? Boleh ya…boleh ya…

  4. hallo eon… ak reader baru d sini, d saranin teman baca d sini katanya bagus2 ceritanya 😊. izin baca ya kak, kak minta passwordnya Promise [Faithful Love] ya kak please πŸ™πŸ™‡

  5. annyong eonni… kenalin aku readers baru nih… btw, aku mau ngasih saran buat eonni, setelah aku perhatiin ff yg eonni buat belum ada genre action-nya.. mungkin bakalan keren kalo dibuat ff dengan genre action, trus konfliknya kayak dendam gitu, seru juga kalo pake acara bunuh-membunuh..

    ini cuma sekedar saran aja sih, soalnya ff genre begituan masih dikit… gimana??

  6. Haii.. Aku reader baru, salam kenal yahh…
    Banyak banget yg komen minta pw IMTBB, aku juga minta yah πŸ˜‚. Karna banyak yg minta, berarti seru banget dong πŸ˜„ Apalagi castnya Kyuhyun 😍😍

  7. Kak mohon izin bc ff nya ya
    πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    πŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡

  8. kak, kalo mw minta pw whwn i lst in your memory sama dangeruouus boy gimana caranya?
    IMTB aku udh baca, tinggal 2 ff tu kelanjutannya blm.
    pliss kak,,,

  9. eonni aku ini penggemar rahasia kamu (?) aku udah dari dulu suka baca ff eonni dari jamannya aku smp sampe sekarang sma (koncurhat?). Jadi intinya aku sedih eonni gak update lagi ff romance scandal. padahal aku nungguin banget sering ngecek blog in.

    oh iya guys aku bantu jawab nih jadi IMTBB sama Dangerous boys pwnya tuh gak bakal dikasih karena udah jadi novel, kalo mau kalian beli novelnya. sekian
    gomawo ^^

  10. Duuhh gak kerasa ya udah 1 th ninggalin ini
    Pas blik lagi kok udah di pasword
    Kak aku boleh minta PWnya semua gak
    Pengen baca lagi nieπŸ˜€πŸ˜€

  11. Haii kakk
    Aku balik lagi setelah sekian lama gak baca, kangen sama karya karya kakak,suka bangett😍izin baca ff nya ya kak
    O iya mau baca IMTBB lagi setelah sekian lama,tapi keprotect, boleh minta pw nya gak kak,makasih

  12. Omg… ga kerasa udah 3 taon aku ga mampir lg k sini,inget loh ya semua ff d sini hampir aku baca semua hihi…,aku ijin dulu deh thor mau bernostalgia dgn imajinasi mu thor :*

  13. Hy unn suka bgt ini sama ffnya bagus ceritanya bener2 ngena bgt πŸ˜‚ unn minta pw i married the bad boy yg kyuhyun dong thankchuu unn kk

  14. Anyeong ka aku mau nanya ^^
    Untuk ff yg di locked apa bener2 ga bisa di baca lagi yahh.. Misalnya dengan syarat2 tertentu, kaya harus coment atau dengan clue?
    Aku penasaran banget pengen baca i’m married the bad boy soalnya pernah baca di rekomendasi ff katanya ff IMTBB seruuuu makanya aku penasaran

  15. Kak dha kira-kira kapan yah sequelnya promis bakal di lanjut? Aku udah gak sabarπŸ™‚ maaf kalo kesannya maksa. Sekali lagi maaf

Your comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s