Library FF Chaptered

FF Chaptered Only ^_^
Semua FF di sini adalah karya Author Dha Khanzaki..b^^d

 

STORY BEHIND MY FANFICTION
Jilid 1 | Jilid 2 | Jilid 3

School In Love by Dha Khanzaki1

School in Love 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Epilog

My Girl Is Flower Boy By Dha Khanzaki

My Girl Is Flower Boy Part 1 | Part 2 | ….

Guardian Angel By Dha Khanzaki

Guardian Angel Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Would You Marry Me by Dha Khanzaki

Would You Marry Me? Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Cherry blossom by Dha Khanzaki

Cherry Blossom Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 END | Epilog Story

Shady Girl By Dha Khanzaki4

Shady Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 END

Hello My Glassess Namja by Dha Khanzaki

Hello My Glassess Namja Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Promise (Honey Moon) by Dha Khanzaki3

Promise [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Kanpeki Na bad girl by Dha Khanzaki1

Kanpeki Na Bad Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B End

No Other by DhaKhanzaki

No Other Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 END

After Wedding Story Honey Moon by DhaKhanzaki1

After Wedding Story [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Sungmin's Story by Dha Khanzaki5

Shady Girl Sungmin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Kibum's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Kibum’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 3 B | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

After Wedding Story - The Trouble Begin By DhaKhanzaki

After Wedding Story [The Trouble Begin..!!] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

Hello My Charming Yeoja by dhaKhanzaki

Hello My Charming Yeoja Part 1 | Part 2 A | Part 2 B | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

All My Heart By DhaKhanzaki

All My Heart Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Shady Girl Kyuhyun's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Kyuhyun’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B END

Show Me Your Love by Dha Khanzaki

Show Me Your Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

cats7

My Girl Is Flower Boy [Twoshoot ver] Part 1 | Part 2 End

I Hate You But By Dha Khanzaki

I Hate You But Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10-A | Part 10-B | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14-END | Epilog

Because WGM You'll Be Mine !! By Dha Khanzaki

Because WGM, You’ll Be Mine !! Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12-END  | Epilog

Shady Girl Eunhyuk's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Eunhyuk’s Story Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 END | Epilog

Shady Girl Siwon's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Siwon’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

Shady Girl Taemin's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Taemin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Miracle Love Story by Dha Khanzaki

Miracle Love Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

Shady Girl Ryeowook's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Ryeowook’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

I Married The Bad Boy by DhaKhanzaki1

I Married The Bad Boy Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 | part 23 | Part 24 | Part 25 END | Epilog

Shady Girl Heechul by Dha Khanzaki

Shady Girl Heechul’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Epilog

Unforgottable Love by Dha Khanzaki

Unforgottable Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6-END

Promise (Take Care, Cho Kyuhyun) by Dha Khanzaki

Promise [Take Care, Cho Kyuhyun] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 – END

Dangerous Boy by Dha Khanzaki23

Dangerous Boy Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | …

When I lost in Your Memory 1 by Dha Khanzaki

When I Lost in Your Memory Prolog | Part 1 | part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | …

Hello my Charming Wife by Dha Khanzaki

Hello My Charming Wife : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

 

Promise [faithful love] by Dha Khanzaki  1

Promise [Faithful Love] Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 – END

Crazy because of You by Dha Khanzaki1

Crazy Because of You Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | …

Shady Girl Yesung's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Yesung’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

Our Love is Started with Friendship by Dha Khanzaki

Our Love is Started with Friendship Part 1 | …

1.937 Komentar

1.937 thoughts on “Library FF Chaptered

  1. Wahhh..akhirnya dangerous boy yg k tunggu” udh ada bnyk..kmaren udh lma bgt bru bca lgi…yg pling d recomment bgt mh kanpeki na bad girl..wahhh..aku terharu bgt…hiks..hiks..y udhlah…keep writting thor….

  2. eon kapan lagiiiii , aku hampir gila nungguin nyaaa, dangerous boy ,sama when I lost in your memory nyaaa di terusin dooonnggg ,, oke …. keep writing eon bye

  3. Hai kak, salam kenal …
    Aku suka semua cerita nya, semua nya bagus-bagus. Ide cerita nya juga menarik, gak monoton, gak mudah ditebak. Banyak yang bikin melting, haha ^^
    Sebebernya aku udah lama banget baca ff kakak, cuma belum pernah kasi komentar …
    Baru bisa komentar sekarang, mohon dimaklumi ya kak …
    Buat kakak, semoga bisa terus berkarya, tetap memiliki ide ide yang cemerlang.

    Jangan lupa dilanjutin cerita nya ya kak …
    Semoga rukun selalu dalam keluarganya …
    FIGHTING !

  4. Eon aku kagum bangetttt sma eon ^-^ ff nya keren2 kece baday membahana, aaaaaaaaaaaa…..!!!!!akhirnya aku bisa menemukan banyak ff suamiku Kyuhyun disini *plak dihajar masa*
    Eon… aku minta PW I Married The Bad Boy dnk eon pleaseeeeeeeeeeeeee….. *_*
    *agak maksa*

  5. Kak aku tnggu part selnjutnya yg When i lost in your memory dn Dangerous Boy ya,,, jngn lama” ngepost’a…Hehe
    Tetp smangat nulisnya…
    FIGHTING!!!

  6. Hallo eon , salam kenal aku reader baru ini . Izin baca ff yg keren keren ini ya . . . Dangerous boy lanjutin dong eon , critany bgus bgt

  7. Anyeong eon,Dangerous boy and When I Lost In Your Memory part terbaru publish dong oen,rela nunggu berbulan-bulan,buka web Dha khanzaki setiap hari hanya untuk baca FF kelanjutannya oen,please oen jgn lama – lama publishnya.

  8. Salam Kenal.. Aku reader baru disini,ijin ngubek2 baca FF nya ya. kalo mau minta password I married the bad boy gmana caranya ya, dari judul nya dah penasaran nih apalagi cerita nya makin penasaran. Fightinggg kak buat bikin FF nya ^^

  9. meskipun udah nunggu berbulan bulan dan akhirnya ngepost juga meskipun cuma 2 ff aja tapi gapapa. udah seneng banget karena kakak masih inget hihiw :*

  10. salam kenal, aku reader baru disini, izin ngebaca ff nya ya..oh aku mau minta password ya ff i married the bad boy nya boleh ya,,, buat authornya sukses buat ff nya kerennn abizzz and semangat buat bikin ff dengan cerita menarik lainnya fighting

  11. Annyeong eonni, lama g update jdi bru tau deh kalau ff IMTBB di proteks. Mian. Eonnie, aku dlu reader yg pkai name Han dae nae. Tp skrang jdi Tina han, g penting ya eon, hehe maap kalau sok, tp bkan itu mksudku, aku hnya ingin minta passwornya IMTBB mknya aku ingetin. Wlaupun sbnrnya eonnie g ingat sih. Tapi bsar rsa terimakasihku jka eonnie, berkenan untuk memberi aku passwordnya, kalau g ya tidak apa” eon. Semua trserah eonnie tp aku brhrap smga eonnie berbaik hati. Aku kangen bnget eon sma ff itu. Walaupun udh prnah bca tp g ada bosan”nya. Eonnie tenang saja, aku bukan orng yg tdk brmoral yg memperlakukan ff milik orng spt memplagiat misalnya dll. Mungkin itu yg eonnie tkutkan dg mmproteksnya. Tp aku bkan org spt itu eonnie, aku sngt menghrgai krya org lain. Gomawo eonnie, maaf ya panjang lebar. Keep writing^^

Your comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s