About Me

Hello all,

Hai, Dha Khanzaki Here.. I’m just an ordinary girl. I like dreaming so much. and writing story of course.

Okay, if you want to know all about me, this is it :

 

My Bio:

Real Name : Risda Julianingati

Nickname : Dha Khanzaki, Shin Je Young, Julia Shin, and more..
Facebook account : Dha Khanzaki *add, ok^_^*
Twitter account : @julianingati23 *follow me, follow me*

Birth Place : Bogor, West Java, Indonesia

Date : March 23, 1992

Gender : Woman of course -_-

Fav. colour : Blue, Green, white, pink, lavender, and sapphire blue ocean

Fav. Food : Chicken Noodle, cookies, others..

Hobby : Writing a stories, watching movies, reading any book, browsing, listeing to music *all of type*, sleeping, and.. dreaming..

 

I’m an Otaku. I like reading comics such as.. Detective Conan by Aoyama Gosho-Sensei, Kodomo No Omocha by Miho Obana-sensei, Mint Na Bokura by Wataru Yoshizumi-sensei, Detective School Q by Seimaru Amagi sensei and more again…

Movies that I liked are The Lord OF The Rings, Harry Potter (all episodes), Transformers, etc..

I like watching movie science-fiction, fantasy, mystery, romance, and I didn’t like movie with many blood on it. such as movie thriller. hiiiiyyy.. I’m so scary.

oh. this is very very important.

I Like SUPER JUNIOR SO MUCH❀

I’m an ELF especially SPARKYU.

~super junior wallpaper49

 

And I love Kyuhyun Oppa.. sarang hae…

 

~Kyu Wallpaper4

and finally, this is me ^_^

~dhawallpaper1

ohohoho…. By by alllll.. muach..

 

 

669 Komentar

669 thoughts on “About Me

  1. Hallo saeng….eonni reader baru disini. Kayaknya kita byk samanya ya suka baca komik,suka harry potter,lord of the ring n transformer tp bedanya aku bkn seorang elf meski ga menampik suka jg dgrin lagu mereka (suju) dan suka nyimak berita mereka trutama shindong.eonni hanya org yg suka baca sgala jenis bacaan trmasuk FF. So ijin ngubek2 FF disini ya….salam kenal….

  2. Hai, bole minta password nya ff i married the bad boy. Saya da banyak kali baca semua ff eonni dan saya tak pernah bosan. Please eonni minta password nya.

  3. Annyeonghasaeyo eonniπŸ™‚
    aku reader baru… ijinkan aku membaca karya2 mu eonni heheh…
    btw aq mw minta pw I married the bad boy nya dong eonn, boleh gx?? hehe..
    kamsahamnida…

  4. Annyeonghaseo eonni aku boleh minta password ff I’m married the bad boy sama promise ga eon. Aku dulu udah pernah baca pas sebelum di protect dan sekarang kangen banget pengen baca dua ff itu lagi. Oh iya bisa tolong kirim ke email aku yaa eon tiwimaulina@ymail.com makasih eon sebelumnya. Semangat nulisnya yaaaaa. Dan di tunggu karya” eonni selanjutnya.

  5. author, boleh minta password untuk ff i married the bad boy gak thor??? beberapa waktu lalu aku pernah minta, tapi dari email dikasihnya yang trouble namja thor.. mian thor..
    tapi ff trouble namja bagus kok thor..
    aku penasaran banget loh thor sama ff i married the bad boy.. pliss ya thor
    email : fhatiyabismar98@gmail.com

  6. Haloo, salam kenal, saya reader baru disini, banyak temen yang merekomendasikan buat baca di blog ini, ternyata beneran, cerita nya bagus2,
    Tapi ff dangereous boy nya kenapa di lock, boleh minta pasword nya

Your comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s