Library FF Chaptered

FF Chaptered Only ^_^
Semua FF di sini adalah karya Author Dha Khanzaki..b^^d

 

STORY BEHIND MY FANFICTION
Jilid 1 | Jilid 2

School In Love by Dha Khanzaki1

School in Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | …

My Girl Is Flower Boy By Dha Khanzaki

My Girl Is Flower Boy Part 1 | Part 2 | ….

Guardian Angel By Dha Khanzaki

Guardian Angel Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Would You Marry Me by Dha Khanzaki

Would You Marry Me? Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Cherry blossom by Dha Khanzaki

Cherry Blossom Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 END | Epilog Story

Shady Girl By Dha Khanzaki4

Shady Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 END

Hello My Glassess Namja by Dha Khanzaki

Hello My Glassess Namja Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Promise (Honey Moon) by Dha Khanzaki3

Promise [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 END

Kanpeki Na bad girl by Dha Khanzaki1

Kanpeki Na Bad Girl Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B End

No Other by DhaKhanzaki

No Other Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 END

After Wedding Story Honey Moon by DhaKhanzaki1

After Wedding Story [Honey Moon] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Sungmin's Story by Dha Khanzaki5

Shady Girl Sungmin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 END

Shady Girl Kibum's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Kibum’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 3 B | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

After Wedding Story - The Trouble Begin By DhaKhanzaki

After Wedding Story [The Trouble Begin..!!] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 END

Hello My Charming Yeoja by dhaKhanzaki

Hello My Charming Yeoja Part 1 | Part 2 A | Part 2 B | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

All My Heart By DhaKhanzaki

All My Heart Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Shady Girl Kyuhyun's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Kyuhyun’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B END

Show Me Your Love by Dha Khanzaki

Show Me Your Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 END

cats7

My Girl Is Flower Boy [Twoshoot ver] Part 1 | Part 2 End

I Hate You But By Dha Khanzaki

I Hate You But Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10-A | Part 10-B | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14-END | Epilog

Because WGM You'll Be Mine !! By Dha Khanzaki

Because WGM, You’ll Be Mine !! Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12-END  | Epilog

Shady Girl Eunhyuk's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Eunhyuk’s Story Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 A | Part 12 B | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 END | Epilog

Shady Girl Siwon's Story by DhaKhanzaki

Shady Girl Siwon’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

Shady Girl Taemin's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Taemin’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 END

Miracle Love Story by Dha Khanzaki

Miracle Love Story Part 1 | Part 2 | …

Shady Girl Ryeowook's Story by Dha Khanzaki2

Shady Girl Ryeowook’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 END

I Married The Bad Boy by DhaKhanzaki1

I Married The Bad Boy Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Part 14 | Part 15 | Part 16 | Part 17 | Part 18 | Part 19 | Part 20 | Part 21 | Part 22 | part 23 | Part 24 | Part 25 END | Epilog

Shady Girl Heechul by Dha Khanzaki

Shady Girl Heechul’s Story Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10 | Part 11 | Part 12 | Part 13 | Epilog

Unforgottable Love by Dha Khanzaki

Unforgottable Love Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6-END

Promise (Take Care, Cho Kyuhyun) by Dha Khanzaki

Promise [Take Care, Cho Kyuhyun] Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 – END

Dangerous Boy by Dha Khanzaki23

Dangerous Boy Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | …

When I lost in Your Memory 1 by Dha Khanzaki

When I Lost in Your Memory Prolog | Part 1 | part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | …

Hello my Charming Wife by Dha Khanzaki

Hello My Charming Wife : Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

Promise [Faithful Love] by Dha Khanzaki

Promise [Faithful Love] Prolog | Part 1 | Part 2 | Part 3 | …

Crazy because of You by Dha Khanzaki1

Crazy Because of You Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | …

Shady Girl Yesung's Story by Dha Khanzaki

Shady Girl Yesung’s Story Part 1 | …

Our Love is Started with Friendship by Dha Khanzaki

Our Love is Started with Friendship Part 1 | …

1.433 Komentar

1.433 thoughts on “Library FF Chaptered

  1. Eonn kok jarang nge post ff lagi sih?? Eonn ilang kemana? Semoga baik-baik aja… Kalau lagi sakit cepet sembuh ya… Klo lagi ada kesalahan teknis semoga cepet betul lagi.. Klo lagi otwwww aku tetap WAITING !! Caiyo Eonn

  2. eonni.. eonni.. jangan lupa follow back twitter aku dong @GabySyalom soal’a aku udah kirim mentions buat eonni tapi gak di follow” juga *gak maksa sih eonn* tapi aku berharap banget bisa di follback sma eonni :) o iya aku mau nanya sebenarnya cewek yg ada d SG Eunhyuk Story itu siapa sih nama’a Kim Mira atau siapa ya? terus yang ada di Crazy Because of You nama ceweknya Min Sora atau siapa?
    sorry eon aku kepo soal’a aku emang gak tau banyak tentang artis-artis dn penyanyi korea karna aku penggemar dari artis dan penyanyi” barat. jadi biasanya kalau temen” aku ngomong artis korea inilah, artis korea itulah, penyanyi korea inilah, penyanyi korea itulah, aku gk ngerti. tapi aku suka ff yg ada di sini :D membuat aku penasaran dn pengen tau kelanjutannya terus alurnya juga gk cepat selesai selalu diberi penjelasan, terus kata” nya jga bagus.
    pokoknya keren!! keren!! keren!!

  3. annyeong ..
    eonn.. itu FF Promise Faithfull love .. kapan Publishnya lagi..
    Udah gak sabar eonn,bacanya O:-)
    .Nae suka banget sama karyanya eonni *sokKenalBangetPanggilEonni*
    hahaha…. #Mian

  4. gara-gara sibuk sama tugas kuliah and uas kemaren jadi kudet dech sama FF yang eonni publish… hehehe… baru tau kemaren ternyata eonni udah publish FF banyak… :)
    suwer eon FFmu gug pernah bikin aq bosen… maaf eon gug bisa komen d tiap FF.. hehehe…

  5. Annyeong… eonni aku readers lama cuma bru comen sekarang,.. ff after wedding storynya gx d lanjutin? Aku suka semua ff nya dan selalu menunggu postingannya. Fighting eonni.

  6. annyeong?!! eonnie, huwaaa…!! hiks, hiks :'( #lebay hehehehe :D langsung aja eon, Crazy because of you nya dilanjuttin. aku udah penasaran banget nih, sampai nangis-nangis. wah, eonnie hebat banget buat orang geregetan. :) . oke eon, aku tunggu ya … semangat keep writing!!! aku apresiasi banget buat eonnie yang sudah ngeluangin waktunya untuk membuat sebuah karya yang menurut aku lebih dari bagus. daebak!! :)

  7. Eonnie dangerous boy sama school in love nya kapan dilanjutin udag keringat dingin nunggunya ‘-‘
    Ahh iya kanalin aku yong hoon Kkkk~ udah jadi readers lama tapi baru komen sekarang hahaah #evillaught

  8. Hi eonni, aku suka sekali sama gaya penceritaannya. Enak dan ringan buat dibaca, setiap FF-nya selalu bisa tergambarkan dengan baik dan feel-nya kena banget. Great job! Suka sekali dengan karya2 eonni. Kamsahamnida udah buat FF-nya dan bisa dinikmati smua orang. Semangat terus dalam berkarya di dunia FF.. ^^ Fighting!!!

  9. Annyeong eonni^^
    sebenarnya aku reader lama cuma ganti NN aja.. Dari semua ff eonni yang udah aku baca, aku punya saran gimana kalau dibikin novel aja? Terutama yang Shady Girl, uggh ff eonni tuh menurutku keren
    udah itu aja :3
    *bow

  10. Eonn,
    daftar ff favorit aku ;)
    IMTBB
    Promise
    Dangerous boy
    When I lost in your memori
    Hello my charming wife
    Cherry blossom..

    Smua ff yang cast’y kyuhyun & je young pasti keren,romantis,deg-deg’an dan kadang bikin nangis bombayy ;)
    <3 dha khanzaki

  11. Salam kenal saya silent reader selama ini. saya suka banget sm ff nya onnie. setiap selalu buka library ff dha khanzaki. tolong dong jangan lama-lama keluarin kelanjutan ff nya yang dangerous boy, when i lost in your memory, crazy because of you duh suka banget banget banget pleaseeeeeeeeee jebal. bagus bgt bikin penasaran terusssssssssssss

  12. gak posting ff hari ini ya onnie please semangat terus ngelanjutin ff nya. jebal mianne agak maksa semangattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt penasarannnn terusssssssssssss setiap hari saya selalu cek library dha khanzaki

Your comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s